Млад мъж направи нещо безумно на пътя у нас.28-годишен мъж е

...
Млад мъж направи нещо безумно на пътя у нас.28-годишен мъж е
Коментари Харесай

Пиян и дрогиран 28-годишен шофьор без книжка катастрофира в Силистра

Млад мъж направи нещо безумно на пътя у нас.

28-годишен мъж е арестуван за период до 24 часа, след като опитал да избегне полицейска инспекция и катастрофирал с лек автомобил, оповестиха от ОДМВР - Силистра. Той е шофирал „ Фолксваген “ без брошура и под влияние на алкохол и дрога. Мъжът бил засечен от екип на група „ Охрана на публичния ред “ при РУ-Силистра на 14 август към 05:00 часа по ул. „ Велико Търново “ в регионалния град. Той не се подчинил на подадения знак за прекъсване със стоп-палка, а ускорил и минути по-късно изгубил ръководството, удряйки се поредно в два паркирани автомобила по ул. „ Петко Каравелов “.

При инспекцията, осъществена от полицейски екип, се открило, че не има удостоверение за ръководство на МПС, а с механически средства било регистрирано, че кара под влияние на амфетамин и с 1.71 промила алкохолно наличие в издишания въздух. Мъжът е дал кръвна проба за химичен разбор и е бил арестуван за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

Други двама водачи, карали в нетрезво положение, са открити от контролните органи през почивните дни и с наложени административни наказания. На 13 август към 22:20 часа в село Ситово бил засечен 33-годишен да ръководи мотопед с 0.54 промила алкохолно наличие, а алкохолната проба на 49-годишен с лек автомобил „ Рено “ отчела 1.00 промила при инспекция, осъществена на 14 август към 11:40 часа по ул. „ Велико Търново “ в Силистра, написа dunavmost.com.

Засиленият надзор за ръководство на моторни транспортни средства след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, както и за съблюдаване на скоростните режими, продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР